Rólunk

Információk rólunk és a Lumopetről

Azt már régóta tudjuk, hogy fény a hőenergia leadásával keletkezhet, de hogy már simogatással is?

A LumoPet-ek egy magyar családi manufaktúra gondos kezei által készülnek. Minden egyes Pet-nek története és üzenete van. A gyártás legelső lépésétől egészen a legutolsóig minden LumoPet magában hordozza a manufaktúra olyan kivételes tulajdonságait, mint a gondosság, alaposság, precizitás, időtállóság, valamint a szakszerűség.

FENNTARTHATÓSÁG

Termékeink készítése során különösen ügyelünk a biztonságra, így azok a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfelelnek.
Számunkra kiemelten fontos szempont a fenntarthatóság és a környezet védelme, ezért kizárólag újrahasznosított alapanyagok és Led izzók képezik minden egyes LumoPet alapját.
A Led izzók sajátossága a kiemelten hosszú élettartam.

NEKÜNK FONTOS A BIZTONSÁG

Célunk, hogy az összes kis LumoPet barátra leljen valahol a nagyvilágban, ugyanakkor gondosan ügyelünk a leendő kispajtás biztonságára is.
A Led izzók a hagyományos égőkkel ellentétben nem forrósodnak fel, a LumoPet-ek teste pedig kizárólag lekerekített, és finoman csiszolt elemekből áll.
Termékeinket úgy álmodtuk meg, hogy saját tapasztalatainkból merítve igyekezzünk megelőzni a klasszikus „gyermekbaleseteket”, mint a lerántás, vagy a gabalyodás. Éppen ezért nincsenek zsinórok, se kábelek, így ráadásként az állatkát a gazdija bárhová magával viheti, mert az könnyen elmozdítható.